Herinnering KNLTB ClubApp

15 mei 2020


Beste allen,

Omdat de situatie snel verandert in deze Coronatijden en wellicht niet iedereen de website en ClubApp bijhoudt, mailen wij u allen nog een keer over het (verplichte) gebruik van de ClubApp.

Het is verplicht, door de eisen die aan ons worden gesteld door de noodverordening van de veilgheidsregio, om in deze bizarre tijd een baan te reserveren via de KNLTB ClubApp. Download de app hier (Google Play) of hier (App Store) voor je smartphone of tablet.

Vervolgens vul je in het zoekvakje 'Goor' in en klik je Goorse T.C. aan. Je komt nu in het startscherm waar je kunt inloggen: eerst dien je een wachtwoord aan te vragen. Dit kan door 'kwijt of vergeten' aan te klikken. Met je bondsnummer (indien bekend) kun je een nieuw wachtwoord aanvragen, vergeet dit wachtwoord niet. Indien het bondsnummer niet bekend is, neem dan contact op met [email protected]

Vervolgens vul je op het startscherm bij de Goorse T.C. je bondsnummer met het aangemaakte wachtwoord in en je bent ingelogd in de KNLTB ClubApp van de Goorse T.C.

Zie vervolgens het eerder verstuurde nieuwsbericht met verdere instructies:

 

 

https://www.goorsetc.nl/nieuws/we_mogen_weer_tennissen/923b5ea0-15c0-4e04-8139-996cb64169d4

 

Veel tennisplezier!

 

Het bestuur

Nieuwscategorieën Bestuursmededeling


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen