Inschrijflijsten inloop

14 augustus 2020


Beste allen,

Sinds kort hebben we op een aantal momenten inloopmogelijkheden gecreëerd, zodat je zonder reservering naar de baan kan komen en mee kan doen met een zogenaamde TOSS.

Door een opleving van het virus is het sinds 10 augustus weer verplicht om in het clubhuis of op het terras te werken met reserveringen (vooraf of ter plekke), gasten moeten een vaste zitplaats hebben waar 1,5 m gewaarborgd is en het is verplicht iedereen te vragen zich te registreren zodat de GGD een grondig bron- en contactonderzoek kan uitvoeren in geval van een besmetting.

Daarom hebben wij lijsten gemaakt voor de inloopmomenten per week (ook verplicht voor de mensen die niet komen tennissen en alleen een kop koffie of borrel komen halen!), zodat je je naam kunt invullen en vervolgens achter je naam de data kunt invullen op het moment dat je er bent.

Alvast bedankt voor de medewerking. Het verzoek op donderdagavond is om de lijst in de brievenbus te deponeren en een schone lijst uit de witte map te halen. Geef even een seintje als de lijsten op zijn aan iemand van het bestuur.

Het bestuur

Nb: voor iedereen buiten de inloop geldt dat inschrijven in de ClubApp verplicht is, indien je dan een drankje wilt drinken is daar de reservering aan gekoppeld.

Nieuwscategorieën Bestuursmededeling


Reacties

avatar
Jos van Piggelen 15-08-2020 19:43

Fijn dat de inloop momenten er zijn. We zullen de lijst bijhouden.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen