Leest u mee?

08 september 2021


Beste leden,

afgelopen zaterdag hebben we een geslaagd Gezelligheidstoernooi achter de rug. Zie voor foto's met dank aan John van Goolen:

https://www.goorsetc.nl/foto-albums

Op dit moment is de Open Goorse bezig, ook bij de GTC. Dus heeft u zin in het kijken van een tennis wedstrijd onder het genot van een kopje koffie, drankje of hapje wees welkom!

Deze hapjes en drankjes worden verzorgd door vrijwilligers die de bardiensten draaien. Hierover gesproken: er staan nog de nodige bardiensten open op vrijdag tijdens de competitie. Kijk in de ClubApp bij diensten (onder het kopje Club) en geef u op voor een dienst. 

Daarnaast is er een agenda-uitnodiging uitgegaan voor het klootschieten. Lukt het niet om in de app naar agenda te gaan en je aan te melden dan wel door de eerder gestuurde mail aan te klikken stuur dan een mail naar [email protected]

Ook willen we u alvast attent maken op de Rabo Clubsupport die dit jaar in het teken zal staan van Padel. Van 4 tot 24 oktober kunt u stemmen op de Goorse TC. U en de uwen stemmen toch ook op de GTC?

Tenslotte willen wij u vragen om alert te zijn op potentiële sponsors, wilt u sponsoren dan wel weet u een 'lead' stuur een mail naar de sponsorcommissie: [email protected]

Sportieve groeten,

namens het bestuur,

Michiel

Nieuwscategorieën Bestuursmededeling


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen