Nu ook voor GTC'ers: KNLTB ClubApp

03 februari 2020


Per heden kun je ook gebruik maken van de KNLTB ClubApp. Download de app hier (Google Play) of hier (App Store) voor je smartphone of tablet.

Vervolgens vul je in het zoekvakje 'Goor' in en klik je Goorse T.C. aan. Je komt nu in het startscherm waar je kunt inloggen: eerst dien je een wachtwoord aan te vragen. Dit kan door 'kwijt of vergeten' aan te klikken.

Met je bondsnummer (indien bekend) kun je een nieuw wachtwoord aanvragen, vergeet dit wachtwoord niet. Indien het bondsnummer niet bekend is, neem dan contact op met [email protected].

Vervolgens vul je op het startscherm bij de Goorse T.C. je bondsnummer met het aangemaakte wachtwoord in en je bent ingelogd in de KNLTB ClubApp van de Goorse T.C. Klik hier voor de functies van de ClubApp.

Op 27 februari as. zullen we verder aandacht besteden aan de ClubApp tijdens de bijeenkomst in ons clubhuis. De website en de ClubApp zullen dezefde informatie bevatten. Waar de ClubApp vooral voor de (snelle) praktische informatie kan worden gebruikt, is de website voor de basisinformatie van de club.

Mocht bovenstaande vragen oproepen, schroom dan niet om iemand van het bestuur te benaderen.

Nieuwscategorieën Nieuws