Padel update

11 februari 2021


Beste allen,

Afgelopen woensdag 10 februari was er een ALV waar Padel op de agenda stond voor de 8 punten die in de bijlage staan weergegeven. Er was een uitstekende opkomst. Meer dan we in de afgelopen jaren gewend waren. Er werden kritische vragen gesteld, dat houdt ons scherp, waarvoor dank. Daarnaast zijn er ook velen net zo enthousiast over padel als wij, dat stimuleert ons om door te gaan.

De stemming: een ruime meerderheid stemde voor. Doel is om voor de zomer terug te komen met een definitief plan waarvoor een extra Algemene Ledenvergadering zal worden uitgeschreven. Het definitieve plan zal met een meerderheid van stemmen aangenomen moeten worden voor een definitieve ‘Go’, zodat we hopelijk na de zomer kunnen gaan genieten van deze mooie sport.

Wij gaan verder aan de slag en indien jullie goede tips dan wel opbouwende kritiek hebben schroom dit vooral niet met ons te delen. Op de website van de GTC hebben we Padel op de GTC toegevoegd, zodat het laatste nieuws te allen tijde gedeeld kan worden. 

Waarschijnlijk heeft een ieder de website over het obligatieplan al gezien? Zo niet, raden wij dit aan om te gaan doen Obligatieplan GTC

Hier wordt nader uitgelegd hoe we een deel van de financiën bij elkaar denken te kunnen krijgen. Je kunt je nog steeds (vrijblijvend) inschrijven voor één of meerdere obligatieleningen.

Kijk ook eens op de Website Padel en geniet vooral van de rally’s in dit filmpje:

Zo spectaculair is Padel!

Zien jullie jezelf ook al op de Padelbaan staan?


De Padelcommissie

[email protected]

Padel nieuwsbericht.pdf

Nieuwscategorieën Nieuws


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen