Over de GTC

De Goorse Tennisclub is opgericht in 1935 en beschikt over 4 kunstgrasbanen aan de Diepenheimseweg in Goor. De banen liggen heel beschut en beschikken over een prima LED-verlichting. De naam van de Goorse Tennisclub wordt meestal afgekort tot GTC of Goorse TC. De GTC beschikt over een sfeervolt, in Finse blokhutstijl opgetrokken, clubhuis. Het clubhuis is open op de TOSSavonden ( maandag-,dinsdag- en donderdagavond) . Daarnaast is het clubhuis geopent tijdens toernooien, competiedagen en andere evenementen. 

Het hele jaar tennisplezier
Door de kunstgrasbanen is tennissen het gehele jaar door mogelijk. Hierdoor krijgt u voor de relatief lage contributie ( ongeveer €12,- per maand) veel waar voor uw geld. Alle leden kunnen middels de KNLTB clubapp banen reserveren. Introducee's ( niet leden) kunnen door GTCleden middels de clubapp worden aangemeld  tegen een kleine vergoeding (5 euro per 75 minuten).  
De GTC heeft een groundsman die de banen in goede conditie houdt.  De GTC biedt haar leden open- en gezelligheidstoernooien, competitie, ruime mogelijkheid tot vrij spelen en vele andere activiteiten.

De GTC staat ook bekend om haar vele TOSS momenten 

Op 3 avonden: maandag- , dinsdag-  en donderdagavond van 19 tot 21.30 uur. Met de TOSSavonden wordt bedoelt dat je alleen of met iemand anders naar de baan kan gaan, zonder te reserveren en met de op dat moment aanwezige leden samen kan tennissen op de daarvoor vrijgeplande banen. Ook voor nieuwe leden een leuke manier om meer GTCleden te ontmoeten en niet onbelangrijk de tenniservaringen te vergroten en van het "natennissen" te genieten ! Want op de TOSSavonden is het clubhuis geopend .